Zaterdag 19 september: huiswaarts

Na een halve ochtend rustig opstaan en inpakken neem ik afscheid van mijn fantastische gastvrouw en –heer en zet koers naar Nederland.

Het verkeer rond Parijs is erg rustig, ondanks dat ik er rond de avondspits arriveer, zij het dan op zaterdag. En ook al haast ik me niet met de lunch en het diner, toch geeft mijn GPS aan dat ik al om 23:00 thuis kan zijn. Een extra overnachting langs de weg laat ik dus maar achterwege en rijd direct door naar huis. Na bijna 1000 km rijden en met nog maar 30 km te gaan, beland ik echter in een lange file. Alle banen van de A29 zijn afgezet vanwege werkzaamheden en al het verkeer moet over de vluchtstrook. Uiteindelijk kost dit geintje me een extra uur. Maar even voor middernacht rol ik dan toch mijn straat en even later mijn bed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.