Sponsoren

Eigenlijk verdienen de onderstaande partijen ook een plekje op de ‘Bedankt!’ pagina, maar meer nog verdienen zij een eigen pagina: mijn sponsoren. Zonder hun financiële ondersteuning zou mijn reis misschien niet mogelijk zijn geweest. Ik ben hen dus zeer erkentelijk!

Mijn allereerste sponsors zijn mijn vader Jilles, zijn partner Joep en enkele andere familieleden. Zij liggen mij natuurlijk  zeer na aan het hart ligt en verwachtten geen enkele tegenprestatie voor dit ‘steuntje in de rug’, anders dan mijn veilige terugkeer.

De tweede sponsor is mijn (voormalig) werkgever Conclusion Infrastructure Services. Ik heb 3 jaar met veel plezier gewerkt bij dit grote en almaar groeiende IT bedrijf en ik hoop hier na terugkomst in Nederland weer een plekje te kunnen vinden.

 

 

Logo Cruiserland

De derde sponsor is Cruiserland in Den Haag. Deze mannen, met in het bijzonder aanvoerder Aad Rensen hebben mij enorm geholpen met de technische voorbereiding van mijn auto. Niet alleen hebben zij de auto weer helemaal opgeknapt, maar hebben mij ook enorm veel geleerd over autotechniek, Landcruisers en mijn auto in het bijzonder. Tevens hebben ze me over verschillende technische aspecten kunnen en willen adviseren, zoals over de huishoudstroomvoorzieining van de auto. Dat Aad me daarnaast ook nog wil sponsoren is zonder twijfel de kers op te taart!

Logo-TrackJack-2013

De vierde sponsor is Trackjack, leverancier van GPS tracking systemen, ritregistratiesystemen en meer. Vanuit onverwachte hoek werd ik benaderd door CEO Sander de Potter, die erg geïnteresseerd bleek in mijn reis. Spontaan bood hij aan om een On The Move (OTM3) te doneren. 2 Werkdagen later reed ik er mee naar huis! Met dit systeem kan ik en personen die ik hiervoor uitnodig precies in de gaten houden waar mijn auto is. Handig en geruststellend voor het thuisfront en voor mij in geval van autodiefstal.